•  FRI FRAKT ÖVER 750KR

 

LEVERANS OCH RETUR

BUDBEE BOX OCH HEMLEVERANS

Vi skickar de flesta av våra beställningar med Budbee.  Vi erbjuder Budbee Box leverans gratis.  Budee Hemleverans kostar 75 SEK . ALLA Beställningar över 750 SEK inom Sverige är kostnadsfria.  Leveranstid inom Sverige: 3-5 arbetsdagar.

PostNord – till ombud eller direkt i din brevlåda

 Fri frakt vid beställning över 750 SEK. Beställning under 750 SEK kostar 59 SEK för Postnord leverans. Mindre paket levereras direkt till din brevlåda, medan större paket levereras till PostNords utlämningsställe nära dig. Leverans sker i första hand till brevlådan inom 1-5 vardagar med Postnord om försändelsens mått och vikt tillåter, vilket bedöms av brevbäraren.I annat fall lämnas en brevavisering om vart försändelsen kan hämtas ut. Uthämtning sker med ID-krav och sker normalt till närmsta tillgängliga utlämningsställe baserat på ditt postnummer. Påminnelse skickas via sms/brev.

Ångerrätt/Retur via post

Du alltid rätt att ångra ditt köp inom 14 dagar utan att ange något skäl. På grund av hälso- och hygienskäl omfattas smink och hygienprodukter av returrätten endast när plomberingen/förseglingen är helt intakt. 

Du kan returnera oöppnade varor inom 14 dagar efter leverans för full återbetalning. Vi betalar även returfraktkostnaderna om returen är ett resultat av vårt fel. (Vårt fel innebär att du fått en felaktig vara eller fel vara).

Observera att REA-VAROR inte är återbetalningsbara och inte utbytbara.

Inom 30 dagar efter att vi tagit emot din retur kommer din återbetalning att behandlas efter en inspektion och en kredit kommer automatiskt att appliceras på ditt kreditkort eller ursprungliga betalningsmetod. (KLARNA CHECKOUT). Din återbetalning inkluderar kostnaden för varan, plus eventuell moms. Det kan ta 3-7 arbetsdagar innan återbetalningskrediten bokförs på ditt konto.

Observera att returfraktavgifterna är köparens ansvar och att de ursprungliga fraktavgifterna inte återbetalas. Avvisade försändelser kommer inte heller att återbetalas.

Om din beställning kvalificerade för fri frakt, och du returnerar en produkt av en annan anledning än att den är defekt eller annan än vad du faktiskt beställde, kommer du att vara ansvarig för att betala returfraktkostnaderna samt de ursprungliga fraktkostnaderna som avstods enligt fri fraktpolicyn.

Du bör räkna med att få din återbetalning inom fyra veckor efter att du lämnat ditt paket till returfraktaren, men i många fall får du en återbetalning snabbare. Denna tidsperiod inkluderar transporttiden för oss att ta emot din retur från avsändaren (5 till 10 arbetsdagar), den tid det tar för oss att behandla din retur när vi har tagit emot den (3 till 5 arbetsdagar) och den tid det tar din bank för att behandla vår begäran om återbetalning (5 till 10 arbetsdagar).

Om du behöver returnera en vara, vänligen kontakta oss på info@coco-mera.com med ditt ordernummer och information om den produkt du vill returnera. Vi svarar snabbt med instruktioner för hur du returnerar varor från din beställning

Retur av varor köpta på cocomera.se kan göras med post till:

COCOMERA AB

Telegramvägen 4, 

132 35 Saltsjö Boo

Nacka